Gruzínský kapr
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 porce kapra, mrkev, cibule, petržel, lžíce octa, sůl, na omáčku : 50 g vlašských ořechů, 5 lžic mléka, 5 lžic oleje, 5 stroužků česneku, lžíce citrónové šťávy, sůl, cukr
popis přípravy:
Porce kapra s pokrájenou zeleninou podusíme v osolené vodě, pak ji vyndáme, očistíme od zeleniny, dáme na talíře a zalijeme omáčkou. Omáčka : strouhané ořechy rozmixujeme s utřeným česnekem a všemi ostatními přísadami. Podáváme studené.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a blondýna
Sedí rybář u vody a má na hlavě cihlu.Jde kolem blondýna a ptá se proč ta cihla na hlavě. Rybář jí odpoví: když mě podržíš tak Ti to povím. Blondýna se urazí a odejde. Po chvíli se vrátí, rybářovi podrží a hned se ptá proč ta cihla? rybář povídá: od rána jsem nevytáhl z vody ani čudlu, ale na tu cihlu jsi už třetí.
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz