Kapr na budínský způsob
02.04.2009 | ryba: kapr | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
Kapr, mrkev, celer, petržel, brukev, cibule, máslo, 1/2 l bílého vína, sůl
popis přípravy:
Zeleninu nakrájíme na nudličky a dusíme na másle do poloměkka. Přidáme porce kapra, osolíme, zalijeme vínem a vaříme na prudkém ohni tak dlouho, až se šťáva z poloviny vydusí a zhoustne. Podáváme s plátky chleba, opečenými na másle.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Zlatá rybka versus kouzelný dědeček
Vyloví rybář zlatou rybku a rybka říká:
"Pusť mě, splním ti tři přání."
A rybář na to:
"To máš smůlu, já jsem kouzelný dědeček."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz