Tchajwanský pstruh
02.04.2009 | ryba: pstruh | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 pstruzi, sůl, 3 lžíce citrónové šťávy, půl lžičky pepře, 4 lžíce másla, 2 lžíce krájené petrželové natě, 8 listů z kukuřičných palic
popis přípravy:
Pstruhy osolíme. Máslo, pepř, sůl a petržel promícháme a do každého pstruha vložíme kousek této směsi. Kukuřičné listy ponoříme na hodinu do ledové vody, pak je usušíme, vždy do dvou každou rybu zabalíme, převážeme nití a pečeme v troubě 20 minut.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rozhovor
Baví se tři rybáři o tom, kdo co chytil. Prvni: "Já chytil tříkilového kapra." Druhý: "Pchee, já pětikilovou štiku." Tretí: "Hoši, to nic není, já chytil desetikilového sumce." A první říká: "Že já debil vždycky začínám první."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz