Úhoř v alobalu po finsku
02.04.2009 | ryba: uhor | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
8 porcí úhoře, 4 rajčata, 2 citróny, 100 g másla, bílý pepř, sůl
popis přípravy:
8 kusů alobalu vymažeme máslem a vyložíme kolečky oloupaných citrónů zbavených jader a kolečky nakrájených rajčat. Na to vložíme osolené a opepřené porce úhoře, dobře zabalíme a upečeme v troubě. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory nebo bramborová kaše.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šťastný rybář
Na přehradě chytí rybář štiku a křičí: "Už druhá,už druhá!"
Jde kolem porybný a ptá se: "Dneska?"
Rybář odpoví: "Ne, od pětačtyřicátého!"
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz