Ukrajinské okouní rizoto
02.04.2009 | ryba: okoun | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
1/2 kg pečených okounů, 200 g předvařené rýže, 100 g sterilovaného hrášku, lžíce oleje, lžička papriky, 4 dcl masového vývaru, 50 g tvrdého sýra
popis přípravy:
Maso obereme z kostí, pokrájíme, smícháme s hráškem, rýží a zalijeme vývarem se solí, olejem a paprikou. Asi 10 minut zapečeme, až se vývar vsákne do rýže, podáváme se strouhaným sýrem.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Tři ženské a zlatá rybka
Jsou tři ženský na opuštěném ostrově.Chytí zlatou rybku a ta jim říká, že když ji pustí,tak každé splní jedno přání. Tak jo. První si přeje, aby byla rybkou, aby mohla přeplavat jinam, že ji to tu už nebaví..šplouch šplouch, je ryba, plave a plave..najednou žralok, chramst..konec..druhá, že chce mít kánoj..šplouch šplouch..plave plave..najednou žralok rozkousne kánoj a pak sežere i jí. Třetí si přeje: Já bych chtěla mít chlapský myšlení...šplouch šplouch....jeee tady je most.
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz