Starofrancouzská pstruží polévka
02.04.2009 | ryba: pstruh | polevka | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
600 g pstruhů, 1 l silného hovězího vývaru, 2 dcl madeiry, špetka esragonu, sůl, máslo, žemle
popis přípravy:
Pstruhy podusíme na másle, stáhneme, vykostíme, nakrájíme a zamícháme do osoleného a madeirou ochuceného vývaru. Odstavíme, přes noc uložíme do lednice, druhý den podáváme ohřátou polévku s čerstvým estragonem a osmaženou žemlí.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Rybář a krokodýl
Vykoukne krokodýl z vody na rybáře a ptá se: "Berou, berou?" "Kdepak, ani ťuk..." "Tak se na ně vykašli a pojď se vykoupat."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz