Pečené oukleje
02.04.2009 | ryba: ouklej | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
4 oukleje, 50 g másla, 50 g žampiónů, lžíce petrželové natě, lžíce strouhané cibule, sůl
popis přípravy:
Ryby nasolíme, necháme několik hodin v chladu odležet. Potom je osušíme a naplníme směsí z pokrájených žampiónů udušených na polovině másla s cibulí a petrželovou natí. Ryby zašijeme, potřeme zbývajícím máslem a opečeme na roštu. Podáváme s bramborovou kaší.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Šeredné počasí
Jeden vášnivý rybář tráví u vody každý víkend od časného rána až do noci, a to v každém počasí. Jedno ráno odejde k vodě jako vždy, ale počasí je tak hrozné, že to brzo zabalí a jde domů. Je ještě brzo ráno, a tak se znovu svlékne a vleze si do postele k probouzející se ženě. "Miláčku, dnes tam je opravdu šeredné počasí." "No vidíš, a ten můj blbec šel na ryby."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz