Candát po chorvatsku
02.04.2009 | ryba: candat | hlavni_jidlo | uložil: Konópek
rozpis ingrediencí:
5 porcí candáta, 80 g másla, 2 bobkové listy, 5 pepřů, 2 cibule, petrželová a celerová nať, pažitka, sůl
popis přípravy:
Cibuli nakrájíme na kolečka a vaříme s kořením asi 10 minut v malém množství vody. Přidáme candáta a povaříme. Měkké porce rozdělíme na talíře a podáváme s vařenými brambory a bylinkovým máslem. Bylinkové máslo : máslo utřeme do pěny s usekanými natěmi a tvoříme z něj ozdobné válečky nebo kuličky.
poznámka:
-

Členové
• Konópek
Fotky úlovků
| více fotek |
Počasí
zdroj: In-počasí
Vtip
Blbá ryba
"Tati co je to kamzík?" "Taková blbá ryba!" "Ale tady píšou že skáče po skalách." "No, vidíš jak je ta ryba blbá."
| více vtipů |
Návštěvnost na fislari.cz